Om Proofdoor Svenska AB

Vilka vi är
Vi är det lilla flexibla företaget med de stora ambitionerna – och vi håller alltid vad vi lovar. Det här är ledord som följt med oss sedan starten för 10 år sedan.

Vad vi gör
Proofdoor säljer kvalitetsportar till hem, lager och industri – individuellt anpassade och monterade på plats. Vi utför även service på lager- och industriportar.
Idag är vi en av Västmanlands största importörer, leverantörer och installatörer av just portar till hem och industri och vi har aktiva återförsäljare i Katrineholm, Karlskoga och Uppsala.

Lång erfarenhet och brett utbud
Under åren har vi samlat på oss en hel del erfarenheter och tack vare dessa kan vi alltid tillmötesgå våra kunders olika behov och önskemål. Vi är idag sju heltidsanställda i företaget och totalt har vi tio montörer som arbetar för oss. Proofdoor kan i princip erbjuda en lösning för varje portbehov som en kund har genom vårt breda utbud av modeller, ytbehandlingar, material och färger.

Våra lokaler
Vi har nya härliga lokaler där vi samlat lager, kontor och showroom under ett och samma tak. Den nya fastigheten har gett oss ett större och effektivare lager och därmed en snabbare distribution. Men är även en mötesplats för personalen, återförsäljarna och kunderna. Hit kan man komma för att se och känna på våra portar och samtidigt få personlig rådgivning av oss.

Vad vi brinner för
Vid sidan av vårt arbete är vi engagerad i olika idrottsföreningar utspridda i Hallstahammar, Surahammar, Västerås och Köping.

Svenskt föreningsliv står sig starkt och det är tack vare alla eldsjälar där ute som lägger ner mycket tid och energi i klubbarna – nästan alltid ideellt. Vi ville vara med och bidra så att de kan fortsätta att utveckla barn- och ungdomsidrotten. Genom kontakter fick vi erbjudandet att göra en elitsatsning för lokala lag från Hockeyettan. Det resulterade i Proofdoor Cup som spelades i år. Och vi tror och hoppas att turneringen även genomförs nästa år.
Stort tack till alla ledare och aktiva – hoppas vi ses nästa år igen!

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss!