Om oss

Välkommen till Proofdoor! Vi säljer och monterar garageportar, dörrar, vikportar samt industriportar. Alltid med trygg garanti på både material och montage. Vi är det lilla flexibla företaget med de stora ambitionerna – och vi håller alltid vad vi lovar. 

Proofdoor Svenska AB

Vi är din port- och dörrspecialist!
Alltid med trygga garantier på både produkt och montage.

Vad vi gör

Proofdoor säljer kvalitetsportar till hem, lager och industri – individuellt anpassade och monterade på plats. Vi utför även service på lager- och industriportar.

Idag är vi en av Västmanlands största importörer, leverantörer och installatörer av just portar till hem och industri och vi har aktiva återförsäljare i Katrineholm, Karlskoga och Uppsala.

Lång erfarenhet och brett utbud

Under åren har vi samlat på oss en hel del erfarenheter och tack vare dessa kan vi alltid tillmötesgå våra kunders olika behov och önskemål. Vi är idag sju heltidsanställda i företaget och totalt har vi tio montörer som arbetar för oss.

Proofdoor kan i princip erbjuda en lösning för varje portbehov som en kund har genom vårt breda utbud av modeller, ytbehandlingar, material och färger.

Behöver du hjälp och rådgivning?

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och hjälp med måttagning. Tillsammans går vi igenom dina behov och önskemål för att hitta den perfekta lösningen för just dig!

Showroom

Välkommen till vårt showroom

Du hittar våra lokaler på Eriksbergsvägen 18 i Hallstahammar.

Vad vi brinner för!

Vi brinner för barn- och ungdomsidrott
Vid sidan av vårt arbete är vi engagerad i olika idrottsföreningar utspridda i Hallstahammar, Surahammar, Västerås och Köping.

Svenskt föreningsliv står sig starkt och det är tack vare alla eldsjälar där ute som lägger ner mycket tid och energi i klubbarna – nästan alltid ideellt. Vi ville vara med och bidra så att de kan fortsätta att utveckla barn- och ungdomsidrotten.

Möt vårt team

Möt teamet bakom Proofdoor Svenska AB

VD/ Försäljning –
Garageportar

Thomas

Försäljning
Dörrar

Christer

Försäljning
Industriportar

Emil

Ekonomi, logistik & Administration

Sophia

Årets företagare & tillväxt 2021

Proofdoor - experter på portar och dörrar

Årets företagare & Årets tillväxtföretag 2021

Kontakt

0220-144 00
info@proofdoor.se

Eriksbergsvägen 18
734 92 Hallstahammar

Tjänster

Försäljning
Installation & montering
Service & garanti
Måttanpassning
Kostnadsfritt hembesök

Följ oss

Rulla till toppen