Industriportar

Vi säljer och monterar industriportar och verkstadsportar i hela Västmanland och Södermanlands län, så som exempelvis Västerås,  Eskilstuna, Sala, Köping, Fagersta, Katrineholm och Arboga.

Proofdoor Industriportar

Vi erbjuder måttanpassade industriportar och verkstadsportar för alla företag och verksamheter!

Våra industriportar

Vi vet hur viktigt det är med en säker och trygg miljö för din affärsutveckling. Våra industriportar är därför skapade för att uppfylla just detta mål. Oavsett om du har en liten verkstad eller en stor lagerlokal, så har vi det du söker!

STÅLPORT K2IS - Smalpanel

Stålporten är ett pålitligt skydd för industriella anläggningar. Användare uppskattar dem för dess hållfasthet, motståndskraft mot yttre förhållanden och robusta konstruktion. Ett brett urval av automatik och tillbehör underlättar den dagliga användningen

STÅLPORT K2IS - V profilering

Stålporten kombinerar en robust stålkonstruktion med en lätt och innovativ formgivning och utgör ett effektivt skydd för varje företagsbyggnad. Med hänsyn till deras stil används de i moderna objekt. Paneler har en slät yta och ett universellt tryckmönster.

ALUMINIUMPORT K2IA - Smalpanel

Porten är tillverkade av aluminiumplåtar och fyllda med polyuretanskum som har värmeisolerande egenskaper. Den har dessutom en perfekt tjocklek på 40 mm. Tillämpning av aluminium minskar vikten på portbladet med nästan hälften jämfört med en stålport.

ALUMINIUMPORT K2IA - IP-sektioner

Portar med glaspaneler ger en modern design och maximalt utnyttjande av naturligt ljus. Fyllning i paneler med enkelt eller dubbelt glas ur slitstark plast, gör glaspanelerna väldigt effektiva och motståndskraftiga mot repor. Tillämpning av aluminium minskar vikten på portbladet med nästan hälften jämfört med en stålport.

Behöver du hjälp och rådgivning?

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och hjälp med måttagning. Tillsammans går vi igenom dina behov och önskemål för att hitta den perfekta industriporten för just dig!

Industriport av stål

I industriella byggnader är stålportar en väl beprövad lösning.

Vilken typ av sektionsport du väljer beror på vad den är avsedd för och var den ska monteras. Proofdoor erbjuder två grundläggande varianter, stålportar och aluminiumportar.

– Portarnas enskilda sektioner har en tjocklek på 40 mm och är fyllda med polyuretanskum.

– För industriella anläggningar där en hög värmeisolering krävs, så rekommenderar vi den varmaste porten med en isolering på 60 mm.

Industriport av aluminium

Aluminiumporten med lågt tryckmönster ser likadan ut som den motsvarande modellen i stål, men är lättare och har bättre rostskydd.

Ett intressant alternativ till massiva stålportar är aluminium-portar med hel inglasning. De kännetecknas av modern design, framhäver interiören och släpper in extra ljus.

Säkerhet & komfort

 • En bekväm port är lätt att hantera, tillförlitlig och tyst. Det är bland annat den automatiska styrningen som ger en bra användarkomfort.

 • Mekanismer som används i våra produkter tillverkas av ansedda producenter. De gör att portarna hanteras lätt och utan problem samt gör det möjligt att installera porten i varje system för ”intelligenta hus” och larmsystem.

Industriportar & verksamhetsportar för alla företag och verksamheter!

 • Proofdoor har lång erfarenhet av industriportar och verkstadsportar.

 • Behöver du hjälp med rådgivning & planering av ditt köp?

 • Vi hjälper dig oavsett storlek på ditt företag.

 • Vid första kontakt går vi tillsammans igenom era behov och önskemål, för att hitta den perfekta industriporten för just er verksamhet.

 • Vi svarar snabbt i telefon och återkopplar alltid inom 24 timmar på inkomna förfrågningar.

Brett användningsområde

 • Vårt erbjudande omfattar variation och funktionella tillval.
 • Portanpassade sidodörrar och genomgångsdörrar gör att du enkelt kan gå in utan att öppna porten.
 • Materialen är av högsta kvalitet och automatiken av ansedda producenter, garanterar en hållfasthet och stark tillförlitlighet.
 • Det flexibla utbudet gör att vi möter alla olika krav. De flesta individuella lösningar uppstår just på plats i våra bruk. Vi vet att i firman är varje meter viktig, därför hjälper vi att optimalisera utrymmet.
 • I våra portar kan vi använda en av 11 typer av ledmekanismer. Bland dem finns lodrätta ledmekanismer, lösningar (för hus) med lågt och högt portöverstycke, samt för hus med lutande tak.

Industriportar

Utvalda kundcase

Mycket hjälpsamma när man kontaktar dem.

Upphandlat en mängd portar, flest från Proofdoor De har varit en smidig leverantör med ett professionellt agerande.

Snabb service, trevligt bemötande och en bra genomgång. Supernöjd.

Teknisk information

Här finner du all nödvändig teknisk information om våra industriportar. Nedan finns en lista med de dokument som behövs för att få porten att fungera korrekt. 

Behöver du hjälp med service?

Kontakta oss!

Har du några frågor, eller vill boka kostnadsfritt hembesök?
Tveka då inte att kontakta oss. Vi är din personliga garageportexpert!

  Proofdoor - experter på portar och dörrar

  Årets företagare & Årets tillväxtföretag 2021

  Kontakt

  0220-144 00
  info@proofdoor.se

  Eriksbergsvägen 18
  734 92 Hallstahammar

  Tjänster

  Försäljning
  Installation & montering
  Service & garanti
  Måttanpassning
  Kostnadsfritt hembesök

  Följ oss

  Rulla till toppen