Innerdörrar

Vi säljer och monterar innerdörrar i hela Västmanland och Södermanlands län, så som exempelvis Västerås,  Eskilstuna, Sala, Köping, Fagersta, Katrineholm och Arboga.

Proofdoor innerdörrar

Hos oss hittar du innerdörrar för alla hem och stilar! Våra innerdörrar är av hög kvalitet till låga priser.

Våra kollektioner

Vår innerdörrskollektion innehåller ”Älmhult”, ”Skeppshult” och ”Fagerhult”, tre unika stilar som kompletterar alla hem. ”Älmhult” erbjuder enkel elegans, ”Skeppshult” balanserar tradition med nutid, och ”Fagerhult” står för modern design. Alla dörrar kan specialbeställas i valfri färg för att spegla din personliga smak och skapa en harmonisk inredning.

SKEPPSHULT

FAGERHULT

ÄLMHULT

Behöver du hjälp och rådgivning?

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och hjälp med måttagning. Tillsammans går vi igenom dina behov och önskemål för att hitta de perfekta innerdörrarna för just dig!

Skeppshult innerdörrar

Innerdörrar i kollektionen ”Skeppshult” hyllar hantverkstradition och tidlös design. Denna modell kombinerar det bästa av klassisk estetik med modern funktionalitet, vilket gör den till ett utmärkt val för både traditionella och samtida hem.

Med dess omsorgsfullt utformade detaljer och robusta konstruktion erbjuder ”Skeppshult” en varm och inbjudande känsla, samtidigt som den står emot dagligt slitage. Anpassa din ”Skeppshult” med valfri färg för att skapa en personlig look.

Fr. 895 kr

Älmhult innerdörrar

Innerdörrar i kollektionen ”Älmhult” är definitionen av minimalistisk skönhet, utformad för att tillföra ett lugnt och rent uttryck till ditt hem. Dess släta ytor och raka linjer erbjuder en modern touch som passar perfekt in i enkel och stilren inredning.

Denna modell är idealisk för dig som uppskattar funktionell design och ett ljust, öppet utrymme. Med möjlighet att anpassa färgen kan ”Älmhult” enkelt bli en naturlig del av ditt hem.

Fr. 895 kr

Fagerhult innerdörrar

Innerdörrar i kollektionen ”Fagerhult” representerar det senaste inom modern inredningsdesign. Med sin framåtblickande estetik och fokus på innovation erbjuder denna modell ett uttrycksfullt och djärvt alternativ för den designmedvetna. ”Fagerhults” karaktäristiska drag är dess förmåga att kombinera form och funktion på ett sätt som lyfter varje rum.

Den är tillgänglig i ett brett spektrum av färger, vilket ger dig möjligheten att anpassa dörren efter ditt unika uttrycksbehov.

Fr. 895 kr

Fråga oss - vi kan innerdörrar!

 • Proofdoor har lång erfarenhet av innerdörrar. Behöver du hjälp med rådgivning & planering av ditt köp? Eller önskar du en färdig helhetslösning, monterat & klart? – Inga problem, vi hjälper dig!

 • Vi har ett stort sortiment från flera olika varumärken! Du kan enkelt fylla i en intresseanmälan, så återkommer vi med pris och mer information – Alltid inom 24 timmar.

 • Vill du se produkterna LIVE? Då är du varmt välkommen till vårt showroom på Eriksbergsvägen 18 i Hallstahammar.

 • Vi levererar även våra tjänster och dörrar till: Västerås, Eskilstuna, Köping, Arboga och övriga Västmanlands län. Kommer du från annat håll? – Hör av dig du också, så hjälper vi till bäst vi kan!

Innerdörrar

Utvalda kundcase

Kontakta oss!

Har du några frågor, eller vill boka kostnadsfritt hembesök?
Tveka då inte att kontakta oss. Vi är din personliga garageportexpert!

  Proofdoor - experter på portar och dörrar

  Årets företagare & Årets tillväxtföretag 2021

  Kontakt

  0220-144 00
  info@proofdoor.se

  Eriksbergsvägen 18
  734 92 Hallstahammar

  Tjänster

  Försäljning
  Installation & montering
  Service & garanti
  Måttanpassning
  Kostnadsfritt hembesök

  Följ oss

  Rulla till toppen