PARDÖRRAR

Att välja pardörrar istället för enkeldörrar kan ge ditt hem ett nytt, tidlöst vackert utseende. Pardörrar ger ett “herrgårdsliknande” intryck åt ditt hem och är ett populärt val för den som föredrar ett mer rustikt eller gammalmodigt utseende på sitt hem. Det är dock viktigt att pardörrarna håller samma säkerhetskrav som en enkeldörr.

Våra pardörrar levereras därför kompletta med ASSA 2002 låskista, samt säkerhetsslutbläck Abloy 713 monterat från fabrik. Trycken och cylinder säljs separat för varje pardörr.

Våra pardörrar har spårfräst dekor på utsidan och en slät insida.
Vi lagerhåller vita dörrar av varierande modeller och designer, men de flesta av våra ytterdörrar går att tillverkas som pardörrar mot pristillägg.

Även de flesta av våra innerdörrar går att få som pardörrar. Pardörrar inne i ditt hem är det ultimata valet för att ge intrycket av en mer öppen planlösning eller skapa en stor ingång eller anslutning till ett annat rum. Perfekt när du vill ha möjligheten att avgränsa två rum, men samtidigt skapa en salongskänsla eller mer utrymme genom att öppna upp vid speciella tillfällen.

Kontakta oss för mer information och tips och råd!

2 års garanti

Skräddarsydd produkt